motorola Originals esittelee Color-Shifting Chromatechia SL Loop Racerissa

Doraadam

Ensin se oli Xeno, ja nyt adidas Originals tuo esiin toisen, asics gel nimbus 19 ainutlaatuisen värinvaihtokäsittelyn, Chromatechin. Näin se toimii suoraan brändistä: "Koska Chromatech-materiaali laajenee ja sopimuksia värin vastauksista ja muutoksista. Luonnollinen värivaihto luo värillisen spektrin ainutlaatuiseksi kullakin kengän kulumisella niin, että kumpaankaan pelagatos ei ole. "Chromatech esittelee tyylikkään SL Loop Racerin, uuden suositeltavan SL Loopin tyylikkään version kolmella väriväylällä, mukaan lukien kulta, musta ja violetti, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset Chromatech-pinnoituksensa. Adidas Originals SL Picture Chromatech julkistaa virallisesti 7. toukokuuta valituille jälleenmyyjille ja adidas. com/originalsille.

Adidas SL Loop saa uuden päivityksen, jossa on hienostunut ja nopeampi näköinen tyylikäs rendimiento siluetti. Kytkinsilmukoiden "repäisyn" loop-muotoilun vaihtaminen SL Loops asics gt 2000 Racing valitsee paremman sivuttaisliitoksen kolmella raidalla. Tämä värikkäitä naisille on kaksivärinen vaaleanpunainen paletti kirkkaalla valkoisella välipohjalla. Juokse adidas Originalsin vähittäiskauppiaille, kuten Rise, tartu pariisi.

Sellaiset naispuoliset sneakerheadit, jotka myös sattuvat olemaan polka department of transportation harrastajia, adidas Originals asics gel kayano 23 in peittänyt sinut. Three Lashes esittelee syksyllä SL Picture Racerin hauskan uuden model, joka on koristeltu valkoisella, pisteviivalla, jossa on laivastopohja ja harmaasävyiset aksentit, jotka tekevät niistä näyttävän erityisen kodikas. Naisten SL Picture "Dotty" saapuu nyt tiettyihin Adidas Originalsin jälleenmyyjiin kuten Rise.

Äitienpäivä ei ole ainoa tärkeä tapahtuma tänä viikonloppuna, sillä sneakerheadsilla in useita julkaisuja, joista trouve valita lisäämään niiden kokoelmia.

Brändi, jossa on kolme raitaa, on asetettu vapauttamaan päivitetty versio SL Picture Racerista perjantaina. Kengissä in asics gel kayano 24 Chromatechin materiaali, joka vaihtaa väriä materiaalin laajentuessa ja sopimuksina. Kengät tulevat kolmessa väriväylässä: harmaa, musta ja valkoinen; keltainen, musta ja valkoinen; ja metalliromu, mustavalkoinen.

Kevin Durant on tyypillisesti pudotuspotentti, mutta tähtien eteenpäin loukkaantui suurimman osan runkosarjasta, hänen Oklahoma City Thunder jäi pudotuspeleihin. Silti Nike julkaisee uuden version allekirjoituskengästä NBA: n pudotuspeleissä, KD and also Elite EYBL. Elite Junior Basketball League -versiossa in metallinen ruusukulmainen yläosa, jossa on valkoinen swoosh, nauhat, vuori ja ulkopohja. Kenkä julkaistaan perjantaina ja vähittäiskaupassa 220 dollaria.

motorola Originals esittelee Color-Shifting Chromatechia SL Loop Racerissa comments

No comments posted


$$ WEBMASTERS - MAKE MONEY $$