Coleman en Adidas Reveal Sneakers Ontworpen om het a couple of uur durende marathonverslag lo verbri

Doraadam
Als het gaat om het toppunt truck reebok club c 85 menselijke prestaties en atletische prestaties, moet de mensheid een mijlpaal nog overtreffen: een marathon afwerken inside minder dan twee uur.

Anders gezegd: Neil Armstrong wandelde ongeveer een halve eeuw op de maan voordat iemand in een buurt kwam van hun finish van twee uur.

Maar dankzij een combinatie van kennis over menselijke prestaties en atletische technologie, krijgen we een veel beter beeld van wat er precies nodig will be puma schoenen dames om de marathonbarrière truck 2 uur te doorbreken, volgens de wetenschap, dat wil zeggen, hoe hun elite-loper zoals Eliud Kipchoge, die goud mee naar huis nam op een Olympische Spelen van 2016 in de mannenmarathon, regarding Wilson Kipsang, de voormalige wereldrecordhouder van de convention, kan race-day strategieën gebruiken om elke kostbare seconde uit hun tijd lo scheren.

Wat betreft expire puma blanche atletische technologie? Nike hierdoor Adidas, ooit de aartsrivalen, concurreren in hun eigen races om de snelste tijden ter wereld af te leveren - Breaking2 voor Nike en Sub2 voor Adidas - hierdoor daarmee de snelste schoenen ter wereld. Nike op dinsdag onthulde de Zoom lens Vaporfly Elite, terwijl Motorola zijn aankondiging introduceerde achieved de adizero Sub2.

Zullen de schoenen 's werelds snelste hardlopers nog sneller maken? We zullen zien. Maar voor nu, ditgene is wat we weten over de volgende generaties marathonschoeisel.

In februari liep en won Wilson Kipsang de Tokyo Marathon (met een tijd van a couple of: 03: 58, per NBC Sports) terwijl hij "het enige paar bestaande Adizero Sub2-schoenen" droeg, volgens hun vans old skool platform persbericht van Adidas "Boost was een game bouleverser voor mij, "zei Kipsang. "Na het werken achieved adidas op Boost Mild ben ik absoluut klaar om op de cursus in Tokio te stappen en de wereld lo laten zien wat we all kunnen doen. " Kipsang zal de nieuwste innovatie dragen in Boost 21 februari wanneer hij sub-2 probeert te gaan inside de Tokyo Marathon.

Enhance Light, zoals de naam al aangeeft, is gewoon een lichtere versie truck de extreem populaire Boost-tussenzool - de opgeblazen schuimpellets die schokken absorberen. Een is bewezen dat een Boost-technologie de bedrijfseconomie achieved 1% verhoogt, volgens onafhankelijk sportwetenschappelijk onderzoek, zegt Motorola. Die marginale winst har mulighed for at met 1% van 120 watch minuten worden opgeteld, regarding het verschil tussen een breken van de twee uur durende barrière zou kunnen zijn. Wat meer is, Adizero Sub a couple of heeft een uiterst gripvolle Continental rubberen buitenzool expire is geïnnoveerd om een meeste te halen uit de 20. 000+ stappen die Kipsang zal nemen. Hoe minder hij glijdt op race-daagse omstandigheden, een theorie gaat, hoe minder tijd en energie hij - en een andere marathonloper - zal verspillen.

Coleman en Adidas Reveal Sneakers Ontworpen om het a couple of uur durende marathonverslag lo verbri comments

No comments posted


$$ WEBMASTERS - MAKE MONEY $$